Snel resultaat

Mijn coachvraag werd iedere sessie verhelderd door gesprek en doorvragen. Daarna werd het voor mij concreet door middelen van oefeningen waarmee we samen aan de slag gingen. De oefeningen zorgen ervoor dat je je echt bewust wordt van dingen (gedrag en gedachten) bij jezelf. Ze geven inzichten die ik ook niet meer gemakkelijk vergeet. De sessies geven snel resultaat en dat motiveert extra om er mee door te gaan.

Ik vond het prettig dat Marlies goed kan luisteren, ze geeft erkenning voor wat ik vertel, ze denkt mee en oordeelt niet. Verder vond ik het prettig dat ze me door de oefeningen heen hielp door mee te denken, en ze hielp woorden te geven aan wat ik ervaarde of probeerde duidelijk te maken. Ze zorgde ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde. De oefeningen zijn soms best lastig voor me. Het vraagt veel van mijn verbeeldingsvermogen en ontspanning.
Marlies heeft geduld.

Ik vond de sessies heel helpend. De vooronderstellingen van NLP die ik mee naar huis kreeg herinnerden me steeds aan wat we hadden besproken en gedaan. Ik vind dat er snel resultaat was. Ik zit toch in een redelijk complexe thuissituatie en ik vind het professioneel hoe Marlies daar mee om gaat. Ze staat open voor complexiteit en het is ons gelukt mijn kernovertuigingen boven water te krijgen. Ik heb eerder met psychologen gesproken waarbij me niets duidelijk werd. Na mijn traject van negen sessies voel ik me beter en meer heel dan ooit tevoren. Ik voel me stukken beter en de nieuwe gewenste kernovertuigingen zijn blijven hangen.

Vrouw, 42 jaar

Volgende ervaring