Marlies van Dijk

 

Échtheid, Groei, Verbinding en Kwaliteit is waar ik als Persoonlijke Ontwikkeling Coach bij MetVanDijkCoaching voor sta.

Vanuit die waarden wil ik mensen begeleiden op weg naar authenciteit: mogen zijn wie je bent, weten wat je voelt en denkt. En daar ook naar kunnen leven. Inzichten en kennis zijn ontstaan uit een intensieve weg aan zelfonderzoek, ervaringen en opleidingen. De mix van mijn levens-, werkervaring en opleidingen op het gebied van onderwijs, pedagogie, psychologie, coaching en communicatie maakt dat ik een veelzijdige Coach ben. Mijn natuurlijke reflex tot empathie en onmiddellijke afstemming op de ander, zorgen ervoor dat ik gemakkelijk aansluit bij mensen met verschillende achtergronden, leeftijden en karakters. Mijn verlangen om met échte optimale aandacht het verschil te kunnen maken voor mensen heeft, naast mijn baan in het onderwijs, geleid tot het volgen van verschillende coachopleidingen en uiteindelijk het vormgeven van MetVanDijkCoaching. Gedrag boeit me mateloos en niets menselijks is mij vreemd.

Mijn integriteit, sensitiviteit en een creatieve geest vormen de basis van mijn coachingstijl. Dit gecombineerd met realiteitszin zorgt voor gewenste en krachtige veranderingen. Wat verandert, is aan verandering toe…

Herken jij je in het volgende?

  1. Heb je een Coachvraag?
  2. Wil jij je persoonlijk ontwikkelen en ben je bereid hierin te investeren?
  3. Weet je dat dat niet altijd gemakkelijk gaat?
  4. Wil je graag aan de slag?

Heb je 4 keer JA geantwoord én ben je benieuwd naar wat Coaching bij MetVanDijkCoaching voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak via Contact